ERZURUM / ÇAT - Çat Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Orhan AKIN - Kurum Müdürü

10.12.1977 Tarihinde Erzurum’da doğdum. İlk, orta, lise eğitimimi Erzurum’da tamamladım. 1996 yılında Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Coğrafya Öğretmenliği bölümüne girdim. 1999-2000 eğitim öğretim yılında mezun oldum. Aynı yıl Erzurum ili Çat ilçesi Yavi Beldesi’nde öğretmenlik mesleğine başladım. Sırasıyla 2007’de Erzurum İli Palandöken İlçesi Başöğretmen İlköğretim okulunda, 2009’ da TOKİ ilköğretim Okulu, 2013’te Nafizbey MTAL müdür vekilliği ve yardımcılığı görevlerinde bulundum. 2014 yılında okul müdürü olarak göreve başladığım Âşık Yaşar Reyhani Ortaokulunda  yaklaşık sekiz yıl görev yaptım, 2024 yılında Atatürk Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde;" 21. YÜZYIL BECERİ DÜZEYLERİNİN COĞRAFYA ÖĞRETMENLERİNİN GÖRÜŞLERİNE GÖRE DEĞERLENDİRİLMESİ " konulu tezli Yüksek Lisans çalışmamı bitirdim. Şuan Çat Öğretmen Evi ve ASO müdürü olarak görevime devam etmekteyim. Evli ve üç çocuk babasıyım.